Geschreven door Joyce Snijders - Tilburg

Review NLP Master Practitioner training Joyce Snijders

Het mooiste kado wat ik heb mogen ontvangen!
Ik ben de NLP practitioner training gaan volgen omdat ik deze methode in mijn werk als begeleider van mensen met een psychische stoornis wilde gaan toepassen.

In mijn jeugd was er iets gebeurd -wat ik een jaar voor de start van de training pas met anderen gedeeld heb- waardoor het verwerkingsproces startte.
NLP, de grootte van de groep en de bijzondere capaciteiten van de trainers hebben mij geholpen mezelf te leren kennen. Deze combinatie maakte dat ik kracht kreeg het aan te gaan. Zo ben ik stap voor stap gaan begrijpen waarom ik reageerde zoals ik deed in bepaalde situaties, bij het uitspreken van woorden, waarom ik geen relaties aanging, waar de boosheid in mij vandaan kwam. De ik patronen die me niet meer dienden heb ik hier door achter me gelaten.
Afgelopen jaar bij het volgen van de Master practitioner heb ik nog meer 'op kunnen ruimen' en de toegevoegde waarde van deze training is dat ik nog dichter bij mezelf, mijn kern ben gekomen. De master heeft me de vaardigheden geleerd om mijn eigen coach te zijn.
NLP heeft me veel gebracht, de manier waarop ik nu in het leven sta is prettig. Ik sta in mijn kracht en bekijk de wereld met andere ogen. Ik ben mild voor mezelf en naar anderen toe. Leef volgens mijn waarden en overtuigingen en begrijp die van een ander veel beter.
En hoe mooi is het dat ik dit ook toe kan passen in mijn werk, het over kan brengen op anderen zodat ook zij in hun kracht komen te staan!

Joyce