NLP voor mijn werk als begeleider

Review NLP Master Practitioner training Joyce Snijders

Het mooiste kado wat ik heb mogen ontvangen!
Ik ben de NLP practitioner training gaan volgen omdat ik deze methode in mijn werk als begeleider van mensen met een psychische stoornis wilde gaan toepassen.

In mijn jeugd was er iets gebeurd -wat ik een jaar voor de start van de training pas met anderen gedeeld heb- waardoor het verwerkingsproces startte.
NLP, de grootte van de groep en de bijzondere capaciteiten van de trainers hebben mij geholpen mezelf te leren kennen. Deze combinatie maakte dat ik kracht kreeg het aan te gaan. Zo ben ik stap voor stap gaan begrijpen waarom ik reageerde zoals ik deed in bepaalde situaties, bij het uitspreken van woorden, waarom ik geen relaties aanging, waar de boosheid in mij vandaan kwam. De ik patronen die me niet meer dienden heb ik hier door achter me gelaten.
Afgelopen jaar bij het volgen van de Master practitioner heb ik nog meer 'op kunnen ruimen' en de toegevoegde waarde van deze training is dat ik nog dichter bij mezelf, mijn kern ben gekomen. De master heeft me de vaardigheden geleerd om mijn eigen coach te zijn.
NLP heeft me veel gebracht, de manier waarop ik nu in het leven sta is prettig. Ik sta in mijn kracht en bekijk de wereld met andere ogen. Ik ben mild voor mezelf en naar anderen toe. Leef volgens mijn waarden en overtuigingen en begrijp die van een ander veel beter.
En hoe mooi is het dat ik dit ook toe kan passen in mijn werk, het over kan brengen op anderen zodat ook zij in hun kracht komen te staan!

Joyce

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart