Mijn ervaring in de NLP Practitioner en Master training
Review NLP Master training Güler Aktepe

Het is eigenlijk onbeschrijfelijk wat ik tijdens deze trainingen heb meegemaakt. Ik verheug me er nu al op dat mijn dochter over twee jaar 18 wordt en NLP bij Mind Academy kan volgen.

Dan weet ik dat ik me geen zorgen meer hoeft te maken over haar toekomst. Hieronder mijn bevindingen over de laatste 9 maanden.
In de zomer van 2010 ben ik bij een NLP informatieavond van Mind Academy in Rotterdam geweest. Ik heb veel vragen gesteld over hoe ik NLP in mijn werksituaties zou kunnen toepassen. Door mijn nieuwsgierigheid en de vraag "of Mind Academy alle beloftes zou kunnen nakomen" heb ik de beslissing genomen om de NLP Practitioner training te gaan volgen.

Het bleek vanaf de eerste trainingsdag dat ik daar niet alleen voor mijn werksituaties en clienten was, maar vooral ook voor mezelf. Bij iedere oefening en techniek die ik heb geleerd, heb ik ook mezelf meer en meer ontdekt. Af en toe ben ik gestruikeld waarna ik geleerd heb hoe ik op de beste manier opnieuw kon opstaan.

Ik ben o.a. met mijn eigen beperkende overtuigingen aan de slag gegaan. Ik heb samen met de andere deelnemers en de NLP trainers onderzocht wat mijn waarden en strategieën zijn. Waarom ik me bijvoorbeeld op een bepaalde situatie op een bepaalde manier gedroeg? En hoe ik voor mij (nieuw) gewenst gedrag kon installeren. Bij de familieopstellingen ben ik iedere keer verrast hoe een woord, een zin of een non-verbale uiting, verandering op gang kon brengen bij de vraaginbrenger en de energie om haar/hem heen. Deze training interesseerde mij intens en net zoals vele andere deelnemers heb ik na de NLP Practitioner training besloten aansluitend ook het Master programma te gaan volgen.

Als ik op de afgelopen 9 maanden terugkijk, zie ik hoe deze training bijzonder diepgaande en positieve veranderingen in mij en bij de andere deelnemers heeft gebracht. Mijn leven is veel mooier geworden. Ik weet nu hoe ik mijn dromen waar kan maken en hoe ik bijvoorbeeld door middel van NLP technieken mijn stemming kan veranderen. Vervolgens schenk ik dagelijks mijn clienten met volle overtuiging NLP technieken en zie ik hoe snel de vooruitgang bij een hardnekkige psychische stoornis plaats kan vinden met NLP.

Dank je wel Arnold en Ellen voor jullie professionele, krachtige en liefderijke begeleiding.

Lieve Groet,
Güler

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 februari

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 9 februari

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 9 februari

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 9 februari

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 9 februari