Geschreven door Paul Faas - Wijk en Aalburg

Review NLP training Paul Faas

Na een enerverende NLP Practitioner training, waarbij de spiegel vaak voorbij is gekomen, wilde ik meer. Veel meer en dus heb ik me ingeschreven voor de NLP Master. Nieuwe NLP technieken, meer kennis en uiteindelijk het gevoel krijgen; ik snáp het niet alleen, maar ik kan het ook toepassen.

Ik vind het heerlijk om mensen beter te leren kennen, echt begrijpen wat ze zeggen. Eigenlijk is NLP voor mij als een oude radio, je wilt altijd dat er helder geluid uit komt en als er ruis op de lijn zit, dan is het handig als je weet aan welke knoppen je moet zitten om het geluid weer helder te krijgen, kortom continu afstemmen op het juiste geluid en genieten van de heldere klanken en weer op zoek gaan naar nog meer mooie zenders.

Onder leiding van Arnold en Ellen heb ik veel inzichten gekregen die ik dagelijks in de praktijk breng, op alle vlakken ben ik gegroeid en heb af kunnen rekenen met een aantal beperkende overtuigingen.

Soms kom ik wel eens mensen tegen met een zeer beperkende overtuiging en dan gun ik ze de inzichten die ik bij Mind Academy heb gekregen. Daarom snap ik nog steeds niet dat niet meer mensen gebruik maken van deze NLP technieken en kennis. Ja, het is een investering maar geloof me het betaalt zich dubbel en dwars terug. Arnold, Ellen en Justin bedankt!

Paul