Geschreven door Sandra Duijser - Amsterdam

Review NLP training Sandra Duijser

De NLP Practitioner en de Master NLP training bij Mind Academy waren een groot cadeau aan mezelf én voor anderen. Ik gun het iedereen! De trainingen hebben mijn bewustzijn enorm vergroot, en mijn leven verrijkt. En dat merk ik nog elke dag.

Mijn doel om de Master Practitioner te doen was om me nog meer te bekwamen in NLP. Ik ben hierdoor rustiger geworden, kan nu beter met stressvolle situaties omgaan en ben emotioneel een stuk sterker geworden, zo fijn!

Er is een leven voor en een leven na NLP, de extra keuzes die je erbij krijgt zijn onbeschrijfelijk en het mooie is ... je kunt het allemaal zelf bewerkstelligen door aan te slag te gaan met NLP. Mijn motto; je kunt zoveel meer aan dan je denkt, een mens is enorm krachtig, maar je moet het wel aanwakkeren en ontwikkelen.
Ik vind eigenlijk dat NLP in het basispakket op basisscholen zou moeten worden gegeven, omdat het leren omgaan met emoties zo belangrijk is!
Mind Academy traint vanuit een zeer persoonlijke benadering en ondanks dat de groepen vrij groot zijn (25-30 mensen) heeft het gevoeld als maatwerk, elk NLP blok weer!

Bedankt Arnold en Astrid.

Hele lieve groet
Sandra