Effectief lesgeven met NLP - Richard Churches & Roger Terry

Praktische oefeningen en technieken voor docenten om optimaal te functioneren in de klas. Dit boek is bedoeld voor alle docenten in alle vormen van onderwijs: basisschool, VMBO, HAVO, VWO tot en met HBO.

Ervan uitgaande dat je het gedrag terug krijgt dat je zelf uitstraalt, heeft NLP specifieke gedragstechnieken ontwikkeld om optimaal met leerlingen te communiceren door een goede relatie met ze op te bouwen.

Lesgeven valt of staat met een goede relatie met de leerlingen. Deze technieken zijn geschikt voor alle vakken, want ze leren alleen ´hoe je iets doet´, niet ´wat je doet´.Ieder hoofdstuk bevat praktische oefeningen en tips om thuis of in de klas te doen. De technieken zijn gebaseerd op NLP en zijn door de auteurs tijdens trainingen en bijscholingscursussen aan docenten ontwikkeld en in de praktijk getoetst.

Het boek besluit met een workshop van een dag waarmee je collega´s op school dezelfde technieken en strategieën kunt leren. Richard Churches heeft ruime ervaring in het lager, middelbaar en speciaal onderwijs en heeft een leidinggevende positie in diverse Britse onderwijsinstellingen. Roger Terry is een internationaal bekende NLP-Master en geeft trainingen en lezingen over de hele wereld. Hij heeft ruim 1.000 Fast Track docenten getraind in NLP.

ISBN 99789088400490

Bestel bij Bol.com