Vleugels voor verandering - Jan Jacob Stam

Dit boek gaat over organisatie ontwikkeling vanuit systemisch perspectief. Het gaat over systemische principes.
Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan?
Dit boek geeft antwoord op deze en nog meer vragen over de systemisch-fenomenologische manier van werken in organisaties en in de maatschappij.

Bovendien behandelt het vanuit diezelfde invalshoek een groot aantal kwesties zoals bijvoorbeeld fraude, succes, krimp, bedrijfsoverdracht, licenties. Er staan talloze voorbeelden in van organisaties en thema's, plus opstellingen daarover uit Europa, Latijns Amerika, Rusland en de VS. Samen maken ze dit boek tot de Lonely Planet in het land van systemisch-fenomenologisch werken.
Jan Jacob Stam, oprichter van het Bert Hellinger Instituut Nederland en gewaardeerd opleider in meer dan twintig landen, is al vijftien jaar een voortrekker, onderzoeker en verspreider van het systemisch-fenomenologisch werken, onder andere in de vorm van organisatieopstellingen.
Dit boek laat je kennis maken met Jan Jacob's ervaringen en inzichten. Het leest alsof je op een winteravond bij de open haard zit en Jan Jacob niet moe wordt om je deelgenoot te maken van deze bijzondere wereld.

ISBN 9789077290156

Bestel bij Bol.com