NLP Practitioner: Wat een ervaring

Review NLP training Ingrid Laurens uit Spijkenisse

Wat een ervaring!
Al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening en behoorlijk wat inhoudelijke opleidingen verder, had ik bedacht dat het goed zou zijn om me iets meer te focussen op het ontwikkelen van mijn communicatieve vaardigheden.


Kennis overdragen door het geven van trainingen was een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden geworden en ik had onlangs mijn eerste coachingsopdracht met succes afgerond. Door de samenwerking met een vaardigheidstrainer had ik gehoord, dat de organisatie waar ik vaak voor werk als ZZP’er, NLP achtergrond verplicht stelde om voor hen als vaardigheidstrainer te mogen werken. Hierdoor ben ik op het spoor gezet van NLP, waarom vindt zo’n grote organisatie dit zo belangrijk? Na enig onderzoek op internet over wat NLP dan wel precies inhield, ben ik uitgekomen op Mind Academy en heb ik de kennismakingsbijeenkomst bezocht. Hier ben ik enthousiast geworden en heb ik me opgegeven voor de NLP Practitioner.
Na het voltooien van deze opleiding kan ik echt zeggen dat het een van de mooiste kado’s is geweest die ik mezelf heb gegeven. Het is echt een verrijking geworden voor mezelf. Wat een prachtige ervaringen heb ik hier mogen meemaken en wat een bijzondere emotie en verbinding krijg je met al je medecursisten. Ik ben nog maar net klaar met de opleiding en durf met zekerheid te zeggen dat ik een behoorlijke stap heb gezet. Ik ben me bewust geworden van mij weerhoudt maar ook van wat mij drijft. Dit helpt mij niet alleen in mijn communicatie maar in feite in alles wat ik doe en tegenkom in mijn leven. Omdat ik nog een verdiepingsslag wil maken heb ik me inmiddels ook opgegeven voor de Master.
Waarom heb ik gekozen voor Mind Academy?

  • De wijze waarop ik kennis heb kunnen maken met de trainers Ellen en Justin en de manier waarop zij je kennis laten maken met NLP
  • Het feit dat je eerst een optie kunt nemen om het nogmaals te overdenken
  • De locatie
Ik kan niets anders zeggen dan dat het een geweldige keuze is geweest en dat ik vol verwachting verder ga met de Master!

Ingrid

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni