Geschreven door Louis - Alkmaar

Review NLP training Louis uit Alkmaar

Mijn reden om de NLP Practitioner te gaan doen was vanuit een interesse die in het verleden is ontstaan, namelijk doordat ik een leidinggevende had die mij op één of andere manier goed wist te motiveren.

Later kwam ik erachter dat hij diverse NLP trainingen had gevolgd.
Vanuit mijn werk kreeg ik de mogelijkheid om de training te doen. Met als initiële doel: een betere communicatie met opdrachtgevers. Door het bezoeken van een informatieavond werd ik helemaal overtuigd van de nut/noodzaak van de training en wat deze mij kon bieden.
Door de insteek vanuit mijn werksfeer dacht ik dat het zou gaan om handvatten te krijgen om beter te communiceren. Echter ben ik hier na twee weekenden van terug gekomen; dit gaat over mijzelf! (en hierdoor uiteindelijk ook werk, je neemt jezelf tenslotte mee).
Wat ik echt begrijp nu is waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en dat ik een keuze heb om zaken anders aan te pakken. Met name in doelen die ik voor mijzelf stel (in het verleden nog weleens TE hoog met alle gevolgen van dien).

Ik heb voor Mind Academy gekozen omdat ik op de informatieavond een goed gevoel had overgehouden aan de aanwezige trainers. De eerste indruk was goed. Ook tijdens de rest van de training is deze indruk gebleven. Wat een kracht en toch zo met gevoel. Daarbij kwam ook dat de locatie perfect is (Bergen).

Louis