Geschreven door Els Kievit - Nieuwe Tonge

Review NLP training Els Kievit uit Nieuwe Tonge

Al een tijdje was ik op zoek … op zoek naar wat eigenlijk? Het was allemaal nog erg vaag, iets met coaching, iets voor en over mezelf … ik had geen idee, terwijl er toch ‘ergens’ in mij een stemmetje actief bleef. Toen...

kwam ik NLP tegen, de afkorting zei me niet zoveel, alle informatie die ik erover vond des te meer! Alles waar ik naar op zoek was, leek erin te zitten!
Ik ben ervan overtuigd dat juist dat moment het juiste moment was. Alles heeft immers zo een reden. Mind Academy kwam niet zomaar ‘voorbij’, dat bleek al heel snel.
Voor mij was het 15 dagen lang genieten, verbazen, leren, doen en nog veel meer. Samen met een groep prachtige mensen en met Ellen & Justin als deskundige en inspirerende trainers was het voor mij één groot feest!
NLP zit nu overal, het heeft me heel veel opgeleverd, vooral (h)erkennen van wat in en buiten mezelf gebeurt, het kunnen reageren op een manier die goed voelt, mild om kunnen gaan met wat was en wat nu is. Ik heb geleerd dat iets niet moeilijk is, het is soms gewoon nog niet gemakkelijk. Heerlijk om op een milde en relaxte manier naar mezelf en naar anderen te kunnen kijken. Ik vind NLP een prachtig cadeau voor mezelf, een cadeau dat ik iedereen gun! En ik ga zelf zeker door met de NLP Master Practitioner.

Els