Geschreven door Winnie Smit - Nieuwerkerk aan den IJssel

Review NLP training Winnie Smit uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat een geweldige keuze om bij Mind Academy NLP te gaan volgen. Mijn gevoel zat op de informatieavond al echt wel goed!
Altijd klaarstaan voor anderen, ook al komt het voor jezelf niet zo lekker uit.

Moeilijk nee kunnen zeggen. Jezelf niet belangrijk vinden. In de spiegel kijken en jezelf dik vinden ook al heb ik maat 36/38. Op een gegeven moment was ik er klaar mee.
Er moest toch iets zijn waardoor ik sterker in de wereld zou kunnen staan, problemen het hoofd zou kunnen bieden zonder dat het ten koste van mijn eigen gemoedsrust (of nachtrust) ging?
Op mijn pad kwam NLP, ik had daar al eerder van gehoord maar was er nog niet klaar voor. Na heel wat problemen en uitdagingen te hebben gehad in mijn leven was ik dat nu wel. Ik ben op zoek gegaan naar een aanbieder en dat waren er heel wat!
Op een informatieavond bij de Mind Academy viel voor mij het kwartje, ik voelde me veilig, het was niet zweverig en de informatie die gegeven werd was duidelijk en sloot aan op wat ik bedoelde en wilde. Ook de locatie is schitterend, ik heb de Practitioner en de Master gevolgd bij Lommerrijk in Rotterdam.
Na het volgen van de Practitioner sta ik veel zelfverzekerder in het leven. Geen lijnpogingen meer voor mij, ik kijk in de spiegel en zie een prachtige vrouw! Mijn kledingkeuze is veranderd, was vroeger het merendeel zwart en grijs; nu koop ik mijn kleding het liefst bij Desigual. Ik mag gezien worden!! Ik laat mijzelf niet meer overrulen door anderen, mijn mening is de moeite waard. Ik geniet van het leven met volle teugen, overtuigd van en met liefde voor mijzelf!
De NLP Master Practitioner heb ik daarna gevolgd, ook daar heb ik weer de veiligheid van een groep ervaren, de gave van de cursusleiders om van zoveel verschillende individuen een homogeen geheel te maken. Tijdens de Master heb ik een verdieping van alle tools ervaren, NLP is nog meer geland in mijn leven. De NLP Practitioner training en de Master heb ik beiden ervaren als een prachtige reis in mijn leven. Ik leef verder als een compleet mens, vol liefde voor mijzelf en de mensen om mij heen! Kortom, een cadeau van wereldklasse!

Winnie