Mijn leven is totaal veranderd door deze NLP cursus
Review NLP training Angela

Tja, als mij gevraagd wordt wat ik van de NLP training vindt, kan ik dat eigenlijk niet omschrijven op een half A4-tje. Er is zoveel gebeurd in de training, dat ik maar een puntje van de ijsberg vertel wat ik eigenlijk heb meegemaakt.

Wat ik heb ervaren tijdens de training was een enthousiaste sfeer van Arnold en Ellen die je meenam in een achtbaan van je leven en je menig hoogtepunten en dieptepunten liet zien hiervan. Die je motiveerde, ondersteunde met verschillende technieken...

... oefeningen gaf om duidelijkheid te scheppen en af te sluiten. Ze gaven me het inzicht dat je doel bereikbaar is als je er zelf voor 100% voor gaat. Ga zelf aan de oorzaakkant staan, neem het roer van je eigen leven in handen.

En dat is ook zo, mijn drive om de training in te gaan was spoken van het verleden opruimen, het leren van technieken om beter te communiceren, het opheffen van blokkades, verwerken van emoties en het herkaderen van negatieve ervaringen. Wat ik ervan heb geleerd…. Door de cursus heb ik veel geleerd over mezelf, de confrontatie aangegaan met mezelf. Ook is het sein gegeven te houden van mezelf, een gevoel dat me onbekend was voorheen. Ook bewustwording van mijn eigen valkuilen en beperkende overtuigingen heeft heel veel duidelijk gemaakt. Zelfs een presentatie gehouden met knikkende knieën en dit was voor mij een hele overwinning.

Mijn leven is totaal veranderd door deze cursus, ik begon als een knop in een bloem en ben tijdens de cursus getransformeerd tot een hele mooie bloem. Een vrouw die er is, in haar doen en laten, trots op zichzelf en zelfverzekerd door het leven gaat. Mijn indruk van Mind Academy is een gevoel van thuiskomen, onze groep was voor mij familie die het me mogelijk heeft gemaakt me open te stellen voor anderen en me het gevoel en de veiligheid gaven me te accepteren hoe ik ben. Niks meer en niet minder. Dit alles is mogelijk gemaakt door Arnold en Ellen. Waar ik ze eeuwig dankbaar voor ben.

Complimenten voor Arnold en Ellen, ga vooral zo door! Je ziet me weer bij de Master!

Liefs, Angela

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni