Geschreven door Angela Godschalk - Roosendaal

Review NLP training Angela Tja, als mij gevraagd wordt wat ik van de NLP training vindt, kan ik dat eigenlijk niet omschrijven op een half A4-tje. Er is zoveel gebeurd in de training, dat ik maar een puntje van de ijsberg vertel wat ik eigenlijk heb meegemaakt.

Wat ik heb ervaren tijdens de training was een enthousiaste sfeer van Arnold en Ellen die je meenam in een achtbaan van je leven en je menig hoogtepunten en dieptepunten liet zien hiervan. Die je motiveerde, ondersteunde met verschillende technieken.

En veel oefeningen gaf om duidelijkheid te scheppen en af te sluiten. Ze gaven me het inzicht dat je doel bereikbaar is als je er zelf voor 100% voor gaat. Ga zelf aan de oorzaakkant staan, neem het roer van je eigen leven in handen.

En dat is ook zo, mijn drive om de training in te gaan was spoken van het verleden opruimen, het leren van technieken om beter te communiceren, het opheffen van blokkades, verwerken van emoties en het herkaderen van negatieve ervaringen. Wat ik ervan heb geleerd…. Door de cursus heb ik veel geleerd over mezelf, de confrontatie aangegaan met mezelf. Ook is het sein gegeven te houden van mezelf, een gevoel dat me onbekend was voorheen. Ook bewustwording van mijn eigen valkuilen en beperkende overtuigingen heeft heel veel duidelijk gemaakt. Zelfs een presentatie gehouden met knikkende knieën en dit was voor mij een hele overwinning.

Mijn leven is totaal veranderd door deze cursus, ik begon als een knop in een bloem en ben tijdens de cursus getransformeerd tot een hele mooie bloem. Een vrouw die er is, in haar doen en laten, trots op zichzelf en zelfverzekerd door het leven gaat. Mijn indruk van Mind Academy is een gevoel van thuiskomen, onze groep was voor mij familie die het me mogelijk heeft gemaakt me open te stellen voor anderen en me het gevoel en de veiligheid gaven me te accepteren hoe ik ben. Niks meer en niet minder. Dit alles is mogelijk gemaakt door Arnold en Ellen. Waar ik ze eeuwig dankbaar voor ben.

Complimenten voor Arnold en Ellen, ga vooral zo door! Je ziet me weer bij de Master!