Geschreven door Marc van Walle - Bleiswijk

Review NLP training Marc

Ik ben de Practitioner training gaan volgen om makkelijker met spanningen en stress om te gaan en om met meer positieve energie in het leven te staan. Ook het beter weten wat ik wil en waar ik naartoe wil, heeft mij bewogen om de training te volgen.

De training heeft mij geleerd om bij mezelf te rade te gaan en de oorzaak niet zozeer buiten mezelf te zoeken. Dus aan de oorzaakkant gaan staan! Ik heb geleerd dat ieder zijn eigen wereld(model) heeft en dat ik daar respect voor heb. Ik heb geleerd om bewust op mijn ademhaling te letten, zodra ik me gespannen voel worden. De oefening met de hulpbronnen is me ook goed bijgebleven en zet ik nu in bij voor mij minder makkelijke situaties.

Ik heb Ellen van Laar en Arnold van Doorn als inspirerende en professionele trainers ervaren. Mooi al die verhalen van Arnold en Ellen.

Tijdens de trainingen heb ik een sfeer van verbondenheid ervaren, die ik nog niet eerder heb meegemaakt, voor mij erg bijzonder. Ook het contact met elkaar ... elkaar zo nu en dan omhelzen ... was niet zo zeer mijn 'natuur'.

Dat is het nog niet en ik heb wel gemerkt dat dit verbinding geeft en waardevol is om te mogen ervaren. Ik probeer dit meer in mijn leven te krijgen.

Marc