Geschreven door Gine Troost - Amsterdam

Review NLP training Gine Troost - Amsterdam Ik besloot deze training te doen om in mijn werk beter te communiceren en te coachen, maar ook om zelf meer in balans te komen en een paar zaken aan te pakken die zich in mijn leven steeds lijken te herhalen.

Al vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met Mind Academy was voor mij duidelijk dat dit de goeie plek was. Veilig en vertrouwd, maar geen softe bedoening, met cursusleiders die je in beweging weten te brengen.

Je gaat doelgericht aan de slag met jezelf en door de professionele en liefdevolle aanpak van de trainers boek je al snel resultaat. De theorie, de praktijk, de groep mensen, maar ook de locatie in Abcoude inspireren je tot het zetten van stappen en het veranderen van zaken waar je soms al langere tijd mee zit. Door NLP leer je anders te gaan kijken naar jezelf en je omgeving en krijg je ruimte om andere keuzes te maken.

Toen ik begon met de training was ik "er klaar mee om overal klaar mee te zijn". Nu ben ik nergens meer klaar mee, ik ben er klaar voor! Heerlijke training, fantastische groep mensen, Ik heb mijn werkgever bedankt voor dit zeer waardevolle cadeau.

Een aanrader voor iedereen die iets wil veranderen of zich wil ontwikkelen.

Gine