Geschreven door Monique Londema - Winterswijk

Review NLP training Monique Londema - Winterswijk Als ervaren trainer en financieel planner had ik behoefte aan een opleiding die mijn communicatie skills beter tot hun recht zouden laten komen.

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte opleiding kwam ik uit bij de opleiding tot NLP Practitioner van Mind Academy.
Toen mijn man ook interesse bleek te hebben in dezelfde opleiding was het feestje compleet.
Het zijn vijf fantastische weekends geworden waar ik veel heb geleerd, inzichten heb opgedaan en mooie mensen heb leren kennen. Al na het eerste weekend bleek ik het geleerde in praktijk te kunnen brengen waardoor ik bijvoorbeeld negatieve zaken minder op mijzelf betrok. Ik wist natuurlijk al wel dat veel niet persoonlijk bedoeld was, nu had ik een manier geleerd om ermee om te gaan en het daadwerkelijk toe te passen. Ook vind ik het een verademing om in te zien dat de inhoud van een issue een minder grote rol speelt dan de structuur waarmee je zaken aanvliegt.

Naarmate de weekends vorderden bleek mijn ontwikkeling als mens ook aardig aan bod te komen. Hoe komt het dat ik de dingen doe of zie zoals ik dat doe? Ik mocht onder andere inbrenger zijn in de familieopstelling. Wat een geweldige ervaring om naar een tableau vivant kijken en dan kwartjes te horen vallen!

Aansluitend ga ik de opleiding tot NLP Master Practitioner volgen. Ik heb het gevoel dat ik mezelf met het NLP-traject tot een completer mens ontwikkel.

Met groeten,

Monique Londema FFP - Winterswijk