Geschreven door Yvonne Wassenaar - Rijswijk

Review NLP opleiding Yvonne Wassenaar - Rijswijk Ik meldde mij aan voor de NLP Practitioner omdat ik nu (eindelijk) wel eens wilde weten wat mijn doel/missie is. Dat de NLP training veel - en - veel meer inhoudt dan een trucje, bewijst wel het indrukwekkende pad van zelfontplooiing, ontwikkeling en groei. Zelfs zo boeiend dat ik ook de Master ben gaan doen. Opnieuw fascinerend en groei!

De trainers, eerst Justin & Eveline, daarna Justin & Margreet zijn erg ervaren, hebben oog voor iedereen in de groep, zijn flexibel in hun programma voor dat wat er nodig is en vooral…. zijn óók mens; ook blijvend in ontwikkeling, wat voor mij erg prettig werkt.
In het begin schrok ik van de omvang van de groep; 30-35 personen is toch veel?!.. het blijkt echter een grote meerwaarde vanwege de wisselende input, de wisselingen in de oefeningen, dat je de uitdaging geregeld aangaat met juist die mensen die jou doen groeien.
Mijn werkwijze is veranderd, ik voel liefde voor mezelf, weet wie ik ben, wat mij te doen staat en voel me deel uitmaken van een groter geheel.
Dit zou op scholen al moeten worden gestart!

Yvonne Wassenaar - Rijswijk