Geschreven door Varsha Mahabier - Berkel en Rodenrijs

Review NLP Master training Varsha Mahabier

Na de prachtige en warme ontdekkingsreis van de NLP Practitioner training, ben ik aansluitend de NLP Master gaan doen. Ik had in de Practitioner mooie inzichten gekregen mbt mijn identiteit en mijn gedrag en ik besloot deze weg te vervolgen.

De theorie, de oefeningen en de contacten met de groep cursisten en trainers hebben me gebracht wat ik zocht; nog meer verdieping in mezelf. Meer zelfkennis over 'mijn potentiële ik' en wat ik daarmee wil en kan bereiken.
En het heeft me zoveel gebracht! Een nieuwe manier van kijken, voelen, luisteren en ervaren. Emoties nog meer kunnen omarmen. Vanuit die omarming in ‘mijn eigen kracht’ kunnen zijn. En in mijn eigen kracht anderen kunnen inspireren! Onbevangen durven dromen ... en ... mijn dromen kunnen vertalen naar het hier en nu.

En het fijne is... hoewel ik de training vorige week heb afgerond, ik weet dat deze ervaring de rest van mijn leven richting zal blijven geven. Vroeger droomde ik van een leven vol passie en inspiratie. Nu lééf ik mijn leven vol passie en met inspiratie!

Varsha