Geschreven door Jeanien Meijer - Amsterdam

Mooi vervolg op de Practitioner training

Wat een goede keus dat ik mezelf de Master NLP training cadeau heb gegeven! Wederom heb ik mooie inzichten gekregen door het doen van de NLP-oefeningen, perspectieven van de fijne medecursisten en de input van beide trainers.

Het heeft me naast mooie inzichten ook meer zelfvertrouwen gegeven, inspiratie en helderheid in mijn manier van doen en zijn. Ze laten me zien waar ik nu ben en hoe ik daar kan komen waar ik besloten heb te willen zijn. Mooi en bruikbaar gereedschap!
En wat een bijzonder gevoel om, zo'n groep mensen te ervaren waarbij de neuzen allemaal in dezelfde richting staan: persoonlijke ontwikkeling- je ware potentieel leven.
Ik wil de trainers, Arnold en Astrid enorm bedanken voor wat jullie brengen bij Mind Academy. Jullie scheppen allebei op jullie eigen manier veiligheid voor de groep zodat wij in vertrouwen weer een laagje dieper durven kijken in ons bewustzijn. Ik voel me gezien en ondersteund door jullie en dat betekent heel veel voor mij! Jullie brengen jullie vak-/ hartkennis op zo'n lichte en tegelijkertijd diepwerkende manier over dat ik zeker weet dat iedereen van de groep met vertrouwen en enthousiasme z'n verdere levensreis tegemoet gaat.
Ik kan het iedereen aanraden NLP Practitioner én de NLP Master Practitioner bij Mind Academy te doen.
Een fantastisch avontuur!

Jeanien