Geschreven door Marijke de Roo - Dordrecht

Review NLP training Marijke

Na wat te hebben rondgeshopt heb ik mijn keuze gemaakt voor de NLP instituut Mind Academy. Arnold sprak met zoveel power, 2 benen op de grond en recht uit zijn hart, dat sprak me aan. Het bleek één van de beste beslissingen uit mijn leven.

De inzichten kwamen als regendruppels uit de lucht. Onophoudelijk. Ik heb beide NLP opleidingen met ingehouden adem gekeken naar wat gebeurde. Met mijzelf en anderen. Arnold van Doorn en Ellen van Laar hebben mij een belangrijke stap verder gebracht. Zakelijk en ook persoonlijk. NLP leert je o.a. om jezelf en anderen beter te begrijpen waardoor je communicatie met anderen makkelijker, leuker en beter wordt.

Ik heb oude overtuigingen overboord kunnen gooien en er nieuwe, bekrachtigende voor in de plaats kunnen zetten. Ik voel me krachtiger in mijn beslissingen en sta vrijer en makkelijker in het leven. Ik ben nog sterker geworden. En daardoor ook een betere manager.

Ik heb intensief genoten van beide NLP opleidingen en bewonder de manier waarop Arnold en Ellen alle deelnemers weten te stimuleren, te inspireren en te begeleiden in hun eigen proces. Ik gun iedereen de Mind Academy!

Marijke