Geschreven door Debby van Soest - Boxtel

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel

NLP heeft mij een doorgang geboden op vele fronten. Ik zat vast qua werk en op persoonlijk vlak. Patronen leken zich te herhalen en ik scheen dat maar niet om te kunnen turnen. Frustrerend! In de eerste instantie ging ik de NLP Practitioner volgen omdat dat goed voor mijn CV is.

Het bleek me zóveel meer te geven! Naast het beter leren "lezen" van anderen en zo een veel beter contact op te kunnen bouwen, "reconnecte" ik eindelijk ook met mezelf! Want je kunt pas optimaal communiceren met anderen als je dat met en vanuit jezelf doet, leerde ik. Wat kwam ik mezelf tegen en wat leverde dat veel op! Het afleggen van mijn onzekerheid; het vertrouwd worden met mezelf; het mij durven laten zien; het verbeteren van mijn relaties met dierbaren; het weer durven dromen...
Een idee voor een eigen bedrijf ontstond ook. Vanuit mijn passie en mijn gevoel. Tijdens mijn NLP Master is dat idee zich verder gaan uitdiepen. Ik heb weer een doel, een missie waar ik in geloof. Alles is anders nu.
En dat dankzij Mind Academy en in het bijzonder Arnold en Hélène, een gouden duo dat elkaar aanvoelt en aanvult en je beiden op hun eigen, unieke en bevlogen manier de impact van NLP op je persoonlijke en/of zakelijke leven aanbieden. Het is aan jou of je die kans aangrijpt. Ik zeg: "doen!!"

Debby