Geschreven door Akky Stillebroer - Driehuis

Review NLP training Akky Stillebroer - Driehuis Het volgen van de NLP Master Practitioner was voor mij een enorme toegevoegde waarde.
Het heeft mij inzicht gegeven in anderen en bovenal in mijzelf. Hierdoor ben ik rustiger, zelfverzekerd en kan mij goed uiten.

Ik heb respect voor de ander en kan mijzelf hierin wel waarborgen. Ik ken mijn grenzen en kan deze op een liefdevolle manier handhaven. Zowel naar de ander als zeker naar mijzelf. Ik respecteer mijzelf en houd van mijzelf. Dit is een grote uitvalsbasis naar de mensen om mij heen. Ik krijg vele complimenten dat ik er goed uitzie, zo enorm leuk en gezellig ben en oud-vriendschappen herleven. Niemand is rancuneus, mensen gaan mee in mijn positiviteit en staan open om mij in hun leven te laten.
Zij zeggen dat het door mij komt, ik zeg dat het door Niels & Marlies komt.
Zij hebben mij in de Master meegenomen op een geweldige reis. Het was zwaar, ik heb grote beslissingen moeten nemen, ze hebben me geholpen en liefdevol opgevangen en met zachte zetjes verder mijn eigen stapjes laten maken. Ik ben er heel krachtig, super vrolijk, extrovert en blij uitgekomen. Ik mag mezelf zijn!
Een echte aanrader!