Anne Niemijer- Nijkerk

Review NLP Master Practitioner - Anne Niemijer- Nijkerk Na de NLP Practitioner wist ik al meteen dat ik nog verder wilde gaan met de Master.

Ik gaf mezelf wel eerst de tijd om alles te laten landen, dus na 1,5 jaar ging mijn ontdekkingsreis naar binnen weer verder en Wauw, wat een prachtige reis weer!
Wat ik heel fijn vind, is het doen van de opdrachten en meestal in beide rollen die van coach en van coaching. Voor mij was de Waarde-dag, dát weekend, het moment met het meeste impact.
Grappig dat je met je hoofd ook vaak denkt te weten hoe het zit, maar dat je door die heerlijke opdrachten zoveel meer informatie ontvangt.
Voor mij heeft de Master echt voor een flinke verdieping gezorgd in mezelf en voor mijn werk, want ik neem de diverse oefeningen mee als tools in mijn werk als coach. De opzet is heel fijn, altijd even wennen in een flinke groep, Maar dat zorgt juist voor de verdieping door de diversiteit. Ellen en Jitske zijn een mooie aanvulling op elkaar. Ze weten precies daar te prikken waar jij nog potentieel hebt.
Bedankt dames en Joeri voor deze geweldige 5 maanden!

Anne Niemijer- Nijkerk