De kracht van echte vrouwen - David Deida

Het bekendste boek van spiritueel leraar David Deida is: De kracht van echte mannen. Het wachten was nog op de vrouwelijke tegenhanger, en gelukkig is die er nu, zodat beide titels elkaar als geliefden kunnen vergezellen.

Marianne Williamson schreef een ten geleide. Een citaat daaruit: "Deida is een van onze nieuwe liefdessjamanen.
Hij is buitenissig en gaat soms te ver. Hij brult én hij fluistert, hij zet je voor het blok én stelt je op je gemak. Het vuur dat hij met zich meedraagt kan je verbranden of verlichten, afhankelijk van hoe je het gebruikt en beetje dichter bij mijn eigen liefde doordat ik naar Deida heb geluisterd en dit boek heb gelezen.
Mijn hart is vrijer geworden Luister met mij naar deze tovenaar van de liefde. Hij vertelt over een lang vergeten belofte. Hij spreekt over de waarheid. Hij spreekt over de liefde. Dit boek de kracht van echte vrouwen is geschreven in de vorm van een serie brieven van een man aan zijn geliefde. Het verkent alle aspecten van vrouwelijke spirituele intimiteit, zoals emoties, seksualiteit, werk, familie, betrokkenheid, vertrouwen, het aangaan en verbreken van een relatie.

ISBN 9789401304993

Bestel bij Bol.com