De zeven eigenschappen voor managers - Stephen Covey

Let op: Dit betreft een luisterboek.
Ben jij in staat het potentieel van een team naar boven te halen en nieuwe successen te boeken? De zeven eigenschappen voor managers is een unieke benadering van leiderschap die leidt tot grootse en duurzame resultaten.

De zeven eigenschappen voor managers leert je hoe je effectief en plezierig om kunt gaan met de verantwoordelijkheden en taken die bij een leider horen.
Denk hierbij aan conflicthantering, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen winnen, samenwerking, en persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling bevorderen.

Volgens Covey houdt een succesvol leider te allen tijde rekening met rechtvaardigheid, integriteit, waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit. In de vorm van een luisterboek worden Covey's ideeën nog gemakkelijker toegankelijk; handig om af en toe eens uit de kast te halen, ter herinnering of ondersteuning.

Dit luisterboek frist de klassieke zeven eigenschappen van Stephen Covey weer helemaal op waardoor je de kwaliteit van je persoonlijke leven, je producten, diensten en organisatie kunt verbeteren.
Met zijn inspirerende inzichten en herkenbare anekdotes weet Stephen Covey iedereen te doordringen van het belang van de zeven eigenschappen.

ISBN 9789047001256

Bestel bij Bol.com

Meer boeken van Stephen Covey.