Authentiek leiderschap - Blekkingh en Blekkingh

Je bent succesvol manager, hebt veel eindverantwoordelijkheid en je oefent je functie al jaren met veel plezier uit. Maar dan merk je dat dat plezier langzaam afneemt. Je werk geeft je minder voldoening, maar je krijgt er geen grip op wat daarvan de oorzaak is.

Je zoekt verbetering, maar zit vast in een patroon.
Voor die manager is Authentiek leiderschap het aangewezen boek. De basis van deze uitgave is een in de praktijk getoetst model, het zevenschillenmodel, waarbij elke schil de lezer dichterbij de kern van zichzelf brengt.

Want dat is waar het uiteindelijk om gaat, om vragen als: wat wil je bereiken in het leven, wat zijn jouw normen en waarden, waar sta je voor, wat is jouw missie. Stapsgewijs ontdekt de lezer wat voor hem het antwoord is op deze essentiële kwesties. Maar vooral ook hoe hij zijn missie waar kan maken, hoe hij als authentiek leider anderen inspireert en zelf gelukkiger wordt. De opdrachten en cases helpen hem daarbij.

Authentiek leiderschap is een soms confronterend boek dat iedere eindverantwoordelijke, coach, trainer of docent zal inspireren tot het creëren van een omgeving waarin prestaties en geluk de ruimte krijgen en elkaar positief beïnvloeden.

Boek, cd-rom en website tezamen vormen een praktisch 'zelfcoachingsconcept' de lezer wordt persoonlijk aangesproken en dat helpt het antwoord te vinden op essentiële vragen als: wat zijn mijn drijfveren, waar sta ik voor, wat is mijn missie. De persoon die zijn missie kent en daar naar handelt, put daar voldoening uit, inspireert anderen, is zelf succesvoller en is uiteindelijk een tevreden persoon.

ISBN 9789052614939

Bestel bij Bol.com