Eerste hulp bij organisatievraagstukken - Boudewijn Lemstra

Eerste Hulp Bij Organisatievraagstukken: welke mogelijkheden biedt systemisch werken bij het beantwoorden van jouw organisatievraagstuk.
Dit boek laat het grote aantal mogelijkheden zien van systemisch werken in werksituaties en geeft aan wat de mogelijkheden zijn van het gebruik daarbij van organisatieopstellingen.

Je kunt systemisch werken gebruiken als manager, consultant, projectleider, advocaat of mediator, bij veranderingsprocessen, bij fusies, bij het werken met teams, bij het inventariseren van een krachtenveld, in de medezeggenschap, in de marketing, bij het ontwerpen van je logo, bij het werken aan missie/visie/doelstellingen, in het onderwijs, in de politiek, bij inter- en supervisie.
Je leest hoe je organisatieopstellingen kunt inzetten en wat het resultaat is. Je merkt dat het snel werkt en dat het je soms totaal op een ander been zet en er een antwoord op je vraagstuk blijkt te zijn waar jij nog nooit aan hebt gedacht.
Het boek is verrassend en inspirerend. Het eindigt met een uitleg over systemisch werken en een uitgebreide literatuuropgave.

ISBN: 9789402128048

Bestel bij Bol.com