Van burn-out naar levenszin - Jane Alice Coerts

Een holistische behandeling bij burn-out die leidt tot een diepgaande, onomkeerbare transformatie In Van burn-out naar levenszin beschrijft Jane Alice Coerts de onderliggende oorzaken van een burn-out.
De zaadjes daarvoor worden al in onze vroege jeugd geplant en blijken een goede voorspeller voor het risico op een burn-out op latere leeftijd.

Dit boek beschrijft de symptomen van een burn-out en de manier waarop je omgang met verliezen en teleurstellingen in je leven, je rol in je gezin van herkomst en je contact met je roeping of verlangens daaraan ten grondslag liggen. Vervolgens komt de begeleiding van mensen met een burn-out aan de orde. Burn-out is een uitvalsverschijnsel op cognitief, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.
Om blijvend te herstellen, is dan ook een holistische aanpak noodzakelijk, zo laat dit boek overtuigend zien.
Coerts heeft oog voor de natuurlijke ordening: rouw hoort bij het leven, op de plek die je bij geboorte kreeg, gedij je het best en ieder mens heeft een unieke roeping. Jane Alice Coerts, eigenaar van Stream – Leven en werken met passie, is opleider, spreker, auteur, systemisch organisatiecoach en therapeut. Leiderschap en vitaliteit zijn de gebieden die haar hart hebben. Mensen omschrijven haar als bevlogen, inspirerend, kundig, en veelzijdig.
Ze is coauteur (samen met Hjort, Veenbaas en Broekhuizen) van De tekens verstaan (2017).

ISBN: 9789024443178

Bestel bij Bol.com