Geschreven door Astrid Gorter - Haarlem

Review NLP training Astrid

Een maand nadat de NLP Practitioner training afgelopen was, stelde ik mezelf de vraag: Wat heeft NLP mij opgeleverd? En ik kan als antwoord maar één ding zeggen: Vrijheid! Vrijheid in allerlei soorten en maten.

Ik voel me vrijer in mijn doen en laten en mijn denken, mijn wereld is groter, ik treed mijn medemens opener tegemoet want ik weet dat er achter ieder gedrag een positieve intentie zit, en óók achter het mijne. In mijn werk ervaar ik meer vrijheid, durf veel meer, laat mijn artisticiteit de ruimte, laat mezelf zien en heb écht het gevoel dat er wat beperkende overtuigingen overboord zijn gezet. Ik geniet ervan.

Innerlijke rust ligt voor het grijpen, ik ben een stukje dichter bij mezelf en gelukkig heb ik heel veel tools gekregen om terug te keren naar mezelf als ik door één of andere situatie verder van mezelf afsta. Dát gun ik iedereen!

Het mooie van de trainers is dat ze allebei de flexibiliteit hebben een cursist de ruimte te geven als die op dat moment kan groeien en ontwikkelen. En als het daarbij of daarvoor nodig is dat het programma wordt omgegooid is dat geen enkele probleem. Kun je een mooier cadeau krijgen dan ruimte en mogelijkheid om te groeien?

Astrid