Geschreven door Marijke Jimenez Fernandez - Vlijmen

Review NLP training Marijke Jimenez Fernandez - Vlijmen Wauw…wat een flow!!
De NLP Practitioner training overtrof mijn stoutste verwachtingen! Ik zou het iedereen gunnen, wat een prachtige training!

Ik heb de NLP Practitioner training afgerond en heb heel veel zin om aan de rest van mijn leven te beginnen! Ik zou uren kunnen vertellen over de training en dan zou ik met al mijn enthousiasme waarschijnlijk nog niet in de buurt komen van wat meedoen aan de training voor jou kan betekenen….
Is de groep TE groot? De eerste keer dat ik mijn medecursisten zag, zag ik héél veel nieuwe gezichten. Eerlijk gezegd vond ik dat die eerste dag nog niet zo gemakkelijk. Al vrij snel merkte ik dat elk groepslid voor mij een kans was, een kans om iets van deze persoon te leren, een kans om verbinding te maken. En hoe mooi is dat!
Op het einde van de training kan ik vanuit de grond van mijn hart alleen maar dankbaar zijn voor de grootte van de groep: Ik heb zoveel mogen ontvangen, mogen geven, mogen delen, mogen leren…
Diep respect en bewondering voor de trainsters Ellen en Evelien: Met liefdevolle scherpzinnigheid wisten zij mij en mijn medecursisten het NLP-gedachtengoed te laten ervaren om zo naar onze eigen volgende levels te kunnen gaan.

Het was werkelijk een van de mooiste ervaringen uit mijn leven, de training heeft mij een enorme kracht gegeven. Je leven ligt in je eigen handen, jij bent de regisseur, maak er iets moois van met alle mooie, lieve mensen om je heen…Open je hart! ♥ Liefs, Marijke J.F.