Geschreven door Petra Berger - Loenen aan de Vecht

Review NLP training Petra Berger uit Loenen aan de Vecht

Verbinding was voor mij een belangrijk thema dat ik wilde onderzoeken in de NLP training. Verbinding staat voor mij onder andere voor begrip, compassie, liefde, delen, groeien, ontdekken en geluk.

Zowel verbonden zijn met jezelf als met de mensen om je heen, dat is voor mij wat het leven zo waardevol maakt.
Kijken en voelen voorbij oordelen en vooringenomenheid, eigenschappen die zo ingebakken zitten in het menselijk ego. De weekenden bij de Mind Academy gaven mij heel veel inzicht in mijn eigen soms beperkende overtuigingen.
Diep van binnen ken je ze wel van jezelf, maar door de gerichte oefeningen, alleen of met anderen in de groep, word je je er ineens heel bewust van. En vanaf dat moment gaan er dingen in je leven veranderen, op veel vlakken en op veel niveaus.
Soms op onverwachte momenten merkte ik dat ik vanuit een heel andere houding en beleving op voorvallen reageerde. Op een manier die voor mij beter bleek. Mensen die je goed kennen zullen daar in veel gevallen best even aan moeten wennen. Maar tegelijkertijd zet het de ander ook in beweging en daarmee geef je ook iets terug.
De Mind Academy weet in de lessen perfecte balans te vinden tussen denken, voelen en doen. Spiritualiteit voor wie daar open voor staat en klaar voor is en concrete handvatten voor de meer praktisch ingestelde deelnemer. De verbondenheid met de mensen in de groep is voor mij een onvergetelijke ervaring. Een verrijking op heel veel vlakken!

Petra