De cursus NLP: Verbijsterend verhelderend
Review NLP training Marianne

Bij aanvang van de NLP Practitioner training stond ik zeer sceptisch in het leven. Theoretisch wist ik altijd al dat er meer was tussen hemel en aarde maar eigenlijk deed ik daar helemaal niets mee. Ik ging er vanuit dat een mens is zoals hij is. Ik ging er heen om kennis te vergaren om deze toe te passen in mijn huidige leven en werkwijze. Wat had ik het mis zeg!!!

Door het enthousiasme van de trainers werd ik meegenomen naar een manier van denken en ervaren die mij een totaal nieuwe kijk op het leven hebben gegeven. Bij aanvang stond ik aan het begin van een lange weg. Maar toen ik aan het einde van de cursus de horizon had bereikt bleken daar een miljoen nieuwe wegen en mogelijkheden voor mij open te staan.

Pas aan het einde van de cursus vielen bij mij de kwartjes (ja, ja het waren er meer!) Door privéomstandigheden bleek ik plotseling veel gevoeliger voor de materie. Deze overviel mij dan ook als een donderbui. Dat was even wennen! Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven en vooral mijn visie op het leven heeft veranderd. Er is niet “meer tussen hemel en aarde”, er is heel veel meer veel tussen hemel en aarde (overigens niets zweverig)!!!

Ik heb even getwijfeld om deel te nemen aan de Master Practitioner. Niet omdat het mij niet interesseerde maar ik was van mening dat ik de Practitioner nog niet helemaal onder de knie had. Door met een medecursist maandelijks de syllabus nog een keer door te nemen en alle oefeningen en materie nog eens helemaal tot me door te laten dringen kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer september is.

Ik heb een heleboel lieve en fijne mensen mogen ontmoeten die mij met hun ervaringen diep hebben geraakt. Bovendien heb ik er een hele warme vriendschap aan overgehouden.

Een NLP training is absoluut een aanrader. Het verrijkt je leven, maar vooral de eventuele kortzichtigheid van jezelf, je relativeringsvermogen en ... je geluk!!!

Marianne - Heemskerk

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni