Geschreven door Barty Sybrandy - Enkhuizen

Review NLP training Barty Sybrandy - Enkhuizen

Wat een ongelofelijke mooie reis heb ik gemaakt. Ik ben gestart met de NLP Practitioner Training nadat ik mijn vaste baan had opgezegd en ik op alle fronten vastliep en niet meer wist hoe ik nu verder moest.

Ik ben de NLP gaan doen met als doel om meer inzicht te krijgen in mijzelf, mijn omgeving en de relaties tot hen. Waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren en waarom gebeuren sommige dingen niet? Wat een mooie avontuur heb ik mogen meemaken! Vanaf dag 1 is er verbinding in de groep en voelt het veilig om je uit te spreken.

Ik heb geleerd mijn gevoelens beter onder woorden te brengen en dat genoeg genoeg is en dat het ok is om je kwetsbaar op te stellen. In mijn directe omgeving is er nu veel meer verbinding ontstaan. Ik heb inzicht gekregen in mijn gedachten en m’n beperkende overtuigingen onder de loep genomen en de kans gekregen om deze om te buigen, waardoor ik kansen niet meer laat liggen en juist met 2 handen vastpak.
Bergen is een fantastische locatie om de training te doen. Marlies en Niels zijn waanzinnig leuke coaches. Voor iedere cursist is er ruimte en oprechte aandacht. Ze zien iedere cursist en dagen je uit om nog een stapje te zetten als jij er klaar voor bent!
Ik gun iedereen zo’n mooi avontuur.

liefs
Barty