Geschreven door Sheila Bijtenhoorn-van der Koelen – Heemskerk

Review NLP training Sheila Bijtenhoorn-van der Koelen – Heemskerk

De NLP Practitioner training heb ik afgesloten met een liefdevol, spannend, feestelijk en bevrijdend weekend.
Op de allerlaatste dag mijn NLP-project mogen presenteren, en dat na een heel kort nachtje slapen vanwege een topfuif met de groep zaterdagavond!

Waar anders kon deze presentatie over gaan dan over mijn solofietstocht in mei incl. stukje van mijn achtergrond, het ontstaan van mijn project en hoe ik door NLP zover gekomen ben. Ter ondersteuning had ik van tevoren een filmpje gemaakt. Enorm geraakt door alle mooie reacties die ik daarna mocht ontvangen van mijn groepsgenoten.
Ik bleek ook hen geraakt te hebben door mijn kwetsbaarheid te durven tonen. De close band die ik heb opgebouwd met de andere groepsleden vind ik heel bijzonder en hoop dat de contacten met een aantal van hen warm zal blijven.
Mede dankzij de inbreng, het vertrouwen, feedback en oprechte interesse van de groepsleden en de toptrainers heb ik de NLP Practitioner training succesvol afgerond.
Alle opgedane kennis kan ik nu ook gaan inzetten in mijn werk. Met een gevoel van trots en met een dosis kracht, ideeën en zelfvertrouwen sluit ik deze bijzondere en zelfs helende reis dan ook af en ben ik klaar om mijn horizon te verbreden.

Sheila, Heemskerk