Geschreven door Fabiënne Koolen - Purmerend

Review NLP training Fabiënne Koolen - Purmerend Vanuit mijn werkomgeving kreeg ik het advies om NLP te volgen. Ik heb telefonisch contact gezocht met de Mind Academy en heb een gesprek gehad met Marlies Winnips die tevens mijn trainer bleek te zijn voor de locatie in Bergen.

Door haar enthousiasme en inlevingsvermogen heb ik de informatie avond overgeslagen en heb mij meteen opgegeven voor de NLP Practitioner training. Geen spijt van gehad! Marlies Winnips en Herman Cornet zijn mijn trainers geweest, samen met assistent-trainer Barry van den Mosselaar, zorgen zij voor een veilige en vertrouwde omgeving om je helemaal thuis te laten voelen. Ook de locatie (de Haaf in Bergen) draagt bij aan de prettige en ontspannende sfeer.

Voor de training had ik diverse doelen geformuleerd. Na het eerste weekend heb ik mijn doelen laten varen en ben gaan ervaren wat rust, ruimte en eigen kracht betekent voor mij. Door deze ruimte te creëren en los te durven laten, heb ik meer geleerd dan ik had durven dromen.
De persoonlijke begeleiding van de trainers, de uitleg van de theorie en door voorbeelden/verhalen en opdrachten met de groep maakt de training heel speciaal.
De groepsdynamiek en de saamhorigheid zijn geweldig en vertrouwd. Wat een band bouw je met elkaar op!

Ik heb de training als zeer afwisselend ervaren. Je luistert naar elkaars ervaringen en je kunt je eigen verhaal kwijt als je dat wilt en ziet mensen groeien en in hun kracht komen.

Ik heb geleerd om meer te vertrouwen op mijn eigen kracht, te luisteren naar mijn gevoel en heb mijn communicatie verbeterd. Ik vind het uniek dat je als individu in een groep die zo verschillend is, jezelf zo kunt ontwikkelen tijdens de training. De groei die ik heb mogen ervaren op allerlei gebied, gun ik iedereen toe. De training is voor mij echte een cadeau en ik ben zo enthousiast dat ik volgend jaar de Master ga volgen.

Bedankt Marlies, Herman en Barry. Dit is een reis geweest om nooit meer te vergeten. En uiteraard dank aan de cursisten uit mijn groep.

Fabiënne Koolen - Purmerend