Geschreven door Joris van Hezewijk - Arnhem

Review NLP training van Joris van Hezewijk – Arnhem De vijf weekenden NLP bij Mind Academy in Arnhem waren voor mij als het ontbrekende puzzelstukje in wat ik op dat moment nodig had. Vooral het eerste weekend was voor mij een ervaring die gelijkstond aan de eerste keer ecstasy.

Binnen no-time werd er een veilige en hechte groep gecreëerd uit personen die vlak daarvoor nog onbekenden van elkaar waren. Middels verschillende oefeningen in de coach en coachee rol, introspectie vraagstukken en comfortzone-verruimde opdrachten werd ik meer uitgedaagd als tevoren om na te denken over wat ik voel en wat ik wil in het leven.

Ik vind het zeer fijn dat deze NLP-reis niet ophoudt bij het laatste weekend en dat de zogenaamde NLP-intervisiegroepen in leven worden gehouden door de leden. Om zo periodiek nog eens na te praten, uitdagingen te bespreken en als reminder om de technieken weer vers in het geheugen te krijgen.

Als de kans zich voordoet in je leven om een NLP-opleiding bij Mind Academy te volgen, dan gun ik het je dat je die kans met beide handen aanpakt.