Geschreven door Mariska Grootfaam - Amsterdam

Review NLP training Mariska Grootfaam

Om voor mezelf te beginnen als goede coach adviseerde mijn commercieel manager mij om NLP bij Mind Academy te gaan volgen, zodat ik in mijn werk beter kan gaan knallen.

Ik wist toen nog niet wat NLP precies inhield, dus ik liet mij maar verrassen.
Ik ben auteur van een boek over persoonlijke groei ("Op weg naar jouw droom"), en ik dacht dat ik -dankzij mijn boek- al redelijk goed ontwikkeld was, maar toen ik de NLP opleiding deed kwam ik erachter dat er toch nog een paar kleine dingetjes (blokkades) in mij zaten, die nog geankerd in mij waren.
Ik werd ermee geconfronteerd en heb ze kunnen overbruggen dankzij de technieken die ik geleerd heb. De trainers hebben mij goede inzichten gegeven, waardoor ik een sterker mens ben geworden.
De NLP training heeft heel wat in mij losgemaakt, ik heb stappen gezet en durf beter te communiceren, heb een ontwikkeling doorgemaakt en al het andere moois dat deze training mij gegeven heeft. Dit is de meest geweldige ervaring die ik ooit heb meegemaakt. De geleerde technieken heb ik toegevoegd in mijn leven. Ik voel mij nu bevrijd van mijn oude conflicten, ik ben klaar voor de nieuwe start en ik ben klaar om mijn droom te verwezenlijken!
Mede dankzij de NLP training kan ik als goede coach mijn trainingen met een gerust hart geven. Zonder enige onzekere conflicten kan ik verder met mijn leven.
Dank je wel voor deze mooie reis, ik ben jullie voor eeuwig dankbaar.

Mariska