Geschreven door Ronald Weening - Purmerend

Review NLP training Ronald

Tijdens mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling kwam al snel NLP op mijn pad. Ik was bekend met de term, alleen wat het exact inhield wist ik niet meer. Via internet info inwinnen en als snel kwam ik uit bij NLP instituut Mind Academy. Een gesprek met Arnold van Doorn en mijn keuze was gemaakt.

Het NLP kwam voor mij op het juiste moment binnen mijn persoonlijke ontwikkeling. De onderwerpen en thema's sloten aan bij mijn vragen, ontwikkelingen en gevoelens. We plegen aan veel zaken onderhoud: auto, huis, sociale contacten etc. Wanneer plegen we onderhoud aan ons zelf!? Ik zie het NLP als onderhoud aan mijzelf.

De NLP Practitioner training bracht mij een aantal mooie inzichten en je leert de nodige "tools"  om deze in te zetten in het dagelijkse leven. Voor mij werden puzzelstukjes een puzzel en gaf daarmee inzicht in hoe je dingen doet en in staat bent om deze veranderen. Uiteraard bepaal je zelf wat je doet en hoe je dat doet om te komen tot resultaat. De trainers en de mede cursisten kunnen je helpen om dit resultaat te bereiken. De trainers zijn kundig, vaardig en zorgen voor een veilige omgeving om je te ondersteunen in je ontwikkelproces.

Met de wetenschap van nu ben ik blij dat ik de training gevolgd heb! Ik zou het zonde hebben gevonden als ik deze training pas vele jaren later gevolgd zou hebben.

Ronald