Geschreven door Nico Groen – Stolwijk

Review NLP training Nico

De trigger voor de training was een hele slimme man die mij kon vertellen dat hij met z’n NLP ervaring heel snel kon achterhalen waarom bepaalde communicatie niet liep. Daarna was hij in staat om deze communicatie weer vlot te trekken.
Na een bezoek aan een NLP informatieavond was ik direct geprikkeld en heb vrijwel direct de knoop doorgehakt.

Een echt doel op 56 jarige leeftijd was er niet, anders dan dat ik graag nieuwe dingen wil leren en toepassen. De meeste mensen van mijn leeftijd denken alles al te weten, nou ik ben er van overtuigd dat de meesten niet wijs zijn maar "eigenwijs”.

Ervaringen

De training heb ik als heel plezierig ervaren. Normaal bij een training ben ik altijd druk met de tijd bezig want ik heb zoals de meesten een vol avondprogramma. In deze training heb ik in het 2e blok mijn horloge thuis gelaten en werd ik elke keer weer verrast als de tijd om was. Heerlijk zo’n ervaring. Ik heb nog nooit meegemaakt dat trainers in staat zijn om een groep zo hecht te maken dat iedereen zonder een uitzondering voor de volle 100% mee doet.

Inzichten

Door de cursus ben ik in staat om mensen beter te verstaan. Niet dat ik doof ben maar ik heb met de cursus geleerd om op een subtiele wijze door te gaan vragen en dan bij antwoorden te komen waar ik vroeger nooit terecht zou komen. Verder ben ik veel milder geworden in mijn uitspraken omdat NLP mij geleerd heeft dat achter elke uitspraak een positieve intentie zit.

Indrukken

De trainers van Mind Academy zijn in staat om je uit te dagen en te prikkelen om het maximale uit de cursus te halen. Zij zijn in staat om op de voorgrond te treden als het nodig is en de groep de ruimte te geven als daar behoefte aan is. Als cursist is dat een mooie ervaring wat je pas in de gaten hebt als de cursus voorbij is.

Nico