Geschreven door Laurien van Heuven van Staereling - Zoetermeer

Review NLP training Laurien

NLP zelf pas ik bewust en onbewust toe in mijn dagelijks leven. Ik merk dat als ik in mijn oude patroon val, dat ik daar eerder van bewust ben en dat ik daar echt wat mee kan om het de volgende keer weer beter te doen.

Ik heb het idee dat ik steeds meer de weg heb gevonden in het mezelf zijn. Daarnaast begrijp ik de mensen om mij heen ook een stuk beter.
De stille kracht heeft wel degelijk zijn werking. Ik merk aan mijn omgeving dat zij mij nodig hebben en er wordt zelfs om feedback gevraagd door mensen waar ik het helemaal niet van had verwacht. Ook zie ik dat er steeds meer mensen om mij heen zijn die interesse hebben of krijgen in NLP en vol enthousiasme vertel ik dan ook wat mijn ervaringen zijn geweest en wat het mij nog steeds opbrengt.

Ik heb een tijd op het internet gezocht wat er te bieden is aan NLP trainingen. Waar de een heel zweverig over kwam, kwam de ander weer wat agressief over. Totdat ik op de site van Mind Academy terecht kwam en daar kreeg ik het gevoel: hier wil ik de training volgen. De site sprak mij aan omdat de informatie heel helder over is gekomen. Daarnaast is de site zelf goed opgezet en is de informatie ook makkelijk te vinden. Daarnaast vond ik het ook prettig dat de trainingsdagen in weekendblokken verdeeld waren, verspreid over een aantal maanden. Bij andere instituten zijn de NLP trainingsdagen vaak achter elkaar. Ik had dat denk ik niet gered want de weekenden waren heel inspannend en ook heel leerzaam en de tussenpozen naar het volgende blok waren mooie gelegenheden om het geleerde direct in praktijk te brengen. En ook de intervisiegroepen blijven interessant. Zelfs nu zijn de contacten daar nog steeds en hebben we na de vakantieperiode weer een intervisieavond.

En dan de trainers en de trainersassistenten niet te vergeten. Een goed geolied team met ieder zijn of haar kwaliteiten, ervaringen, enthousiasme, energie en ook rust. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de trainers wel een beetje mis en daarnaast ben ik er ook bewust van dat mensen je pad kruizen en het ene moment heel lang in je leven zullen zijn en het andere moment heel kort. Maar wel met mooie dingen die ik met alle liefde als bagage meedraagt in mijn koffer van wijsheid.

Ik wens jullie alle geluk en succes en wellicht gaan we elkaar nog eens ontmoeten.

Groetjes, Laurien