Geschreven door Anita Oskam - Purmerend

Review NLP training Anita Oskam - Purmerend

NLP is iets wat al jaren lang op mijn bucket list heeft gestaan. In al die jaren heb ik met enige regelmaat op internet gekeken want zal ik wel of niet starten, in mijn zoektocht kwam ik telkens weer op jullie website terecht welke me een goed gevoel gaf.

De reden dat ik eindelijk de stap heb genomen is dat ik zeer geïnteresseerd ben in waarom communiceren mensen zoals ze communiceren, wat kan ik zelf hierin verbeteren om niet telkens in dezelfde valkuil te stappen. Voor mij was het nu het moment om van start te gaan omdat ik er voor wilde zorgen dat ik weer lekker in mijn vel kom te zitten!

Vanaf dag 1 wordt er fijne en veilige omgeving gecreëerd door Patricia en Simon-Jan dit tezamen met de mooie bijzondere groep mensen waarmee ik deze ontdekkingsreis ben gestart. Een omgeving waar veel wordt gedeeld, gelachen, gehuild, geknuffeld en geleerd van en met elkaar. Ik ben niet iemand die aan een ieder het achterste van de tong laat zien en wat is het lekker dat ik in deze omgeving daarmee heb kunnen experimenten en ervaren wat voor moois het me brengt om dit wel te doen.
Mijn dank is groot aan Patricia en Simon-Jan dat ik dit op mijn manier en in mijn tempo heb mogen ontdekken. Wat heb ik hier veel van geleerd en ook dat het belangrijk is om meer naar mijn gevoel te luisteren en wat vaker de ratio te laten vieren.

Eén van de grootste stress momenten en eye openers was toch wel dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn "geliefde” waarom vragen, door de vragen op een andere manier te formulieren brengt me dit veel meer. Gedurende deze ontdekkingsreis heb ik vele mooie inzichten gekregen in mezelf en de wisselwerking met de mensen om me heen en ik ben benieuwd naar al het moois wat dit me gaat opleveren. In de diverse blokken zijn vele puzzelstukjes op hun plek gevallen wat met enige regelmaat totale verwarring of interne conflicten opleverde.
1 van de medecursisten vertelde in het laatste blok: Persoonlijke ontwikkeling is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven en dit onderschrijf ik met 1000%!

Het is zeer fijn om dit alles te ontdekken en te leren met het trainersduo Patricia en Simon-Jan, zij doen dit met veel gevoel, humor, expertise, wakend oog voor een ieder en geven je de tijd en ruimte om het te ontdekken en te ervaren zoals het bij jou past. Ik kijk uit om samen met ze het avontuur van de Master te starten!

Anita Oskam - Purmerend