Ik was sceptisch over NLP

Ik was sceptisch over NLP

Nadat iemand tegen me had gezegd dat een nlp-training "echt een cadeautje aan jezelf is", was mijn interesse gewekt. Ik was gewoon nieuwsgierig eigenlijk, maar ook wel sceptisch.

Ik ben toen op meerdere introductie avonden van nlp-instituten geweest. Mind Academy sprak mij het meest aan; eerst vanwege de locatie, daarna vanwege de helderheid/gebrek aan zweverigheid en bovenal vanwege de trainers. Zij gaven me een goed gevoel vanwege hun persoonlijkheden en professionaliteit.
Onze groep is nu net klaar met de Practitioner. Het gevoel dat overheerst is dankbaarheid. Dankbaar voor de inzichten in mijn onderbewuste, waardoor ik negatieve gedachten heb kunnen loslaten, en inzichten in mijn gedrag, wat de mogelijkheid heeft gecreëerd dat te veranderen. Eigenlijk werkt NLP nu op een positieve wijze door in mijn hele leven.
Dat had niet gekund als Ellen en Justin ons als groep niet gaandeweg bij elkaar hadden gebracht en een veilige omgeving hadden gecreëerd om in te kunnen uiten en te kunnen groeien, met hun hulp en met elkaar. Daardoor heb ik bovendien zoveel mooie warme mensen echt leren kennen. De reünie is al gepland!
Het was echt een cadeautje! Het geld meer dan waard. Ik raad de NLP-training aan iedereen aan die geïnteresseerd is in persoonlijke (sociale) groei en een leven in meer vrijheid en kracht.

Jane

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 februari

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 9 februari

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 9 februari

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 9 februari

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 9 februari