Geschreven door Jane Lengton - Rotterdam

Ik was sceptisch over NLP

Nadat iemand tegen me had gezegd dat een nlp-training "echt een cadeautje aan jezelf is", was mijn interesse gewekt. Ik was gewoon nieuwsgierig eigenlijk, maar ook wel sceptisch.

Ik ben toen op meerdere introductie avonden van nlp-instituten geweest. Mind Academy sprak mij het meest aan; eerst vanwege de locatie, daarna vanwege de helderheid/gebrek aan zweverigheid en bovenal vanwege de trainers. Zij gaven me een goed gevoel vanwege hun persoonlijkheden en professionaliteit.
Onze groep is nu net klaar met de Practitioner. Het gevoel dat overheerst is dankbaarheid. Dankbaar voor de inzichten in mijn onderbewuste, waardoor ik negatieve gedachten heb kunnen loslaten, en inzichten in mijn gedrag, wat de mogelijkheid heeft gecreëerd dat te veranderen. Eigenlijk werkt NLP nu op een positieve wijze door in mijn hele leven.
Dat had niet gekund als Ellen en Justin ons als groep niet gaandeweg bij elkaar hadden gebracht en een veilige omgeving hadden gecreëerd om in te kunnen uiten en te kunnen groeien, met hun hulp en met elkaar. Daardoor heb ik bovendien zoveel mooie warme mensen echt leren kennen. De reünie is al gepland!
Het was echt een cadeautje! Het geld meer dan waard. Ik raad de NLP-training aan iedereen aan die geïnteresseerd is in persoonlijke (sociale) groei en een leven in meer vrijheid en kracht.

Jane