Geschreven door Lisanne Hage - Vinkeveen

Hier kan geen andere opleiding tegenop

Ik werd door een vriendin getipt om NLP te gaan doen. Op dat moment stond ik op een punt in mijn leven waarop ik even niet verder kon.

Ik was gestopt met werken om ruimte te maken voor mijzelf en mijn gezin en zo uiteindelijk ook een nieuwe wending aan mijn carrière te kunnen geven.
Deze training zou me daarbij wellicht kunnen helpen en het zou goed zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zo werd mij verteld. Heel eerlijk gezegd had ik geen enkel idee wat NLP was, ik had er nog nooit van gehoord.
Ik heb me dan ook laten verrassen, hoewel ik wel even, voor de vorm, naar een informatiebijeenkomst ben gegaan, om zeker te zijn dat het ‘goed voelde’. En dat deed het!
De NLP Practitioner training mij veel meer opgeleverd dan ik verwacht had. Ik ben mijn beperkingen onder ogen gekomen en ben de confrontatie met mezelf aangegaan. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en heb een ontwikkeling doorgemaakt waar geen andere opleiding tegenop kan. Hoe bijzonder is het, om in zo’n hechte groep zo’n belangrijk proces door te maken en te leren van elkaar en van jezelf? De nieuw verkregen inzichten geven mij veel ruimte en hebben juist mijn talenten weer nieuw leven ingeblazen. Bovendien ben ik erachter gekomen waar mijn koers ligt v.w.b. mijn carrière en ik ga in maart verder met de Master!
Dank aan de trainers en assistent-trainer voor jullie vertrouwen en inspiratie!

Lisanne