Geschreven door Linda Wijkens – Den Haag

Review NLP Practitioner training - Linda Wijkens - den Haag

Ik ben geïnteresseerd geraakt in NLP na het lezen van een aantal boeken over NLP en ik ben de training vooral gaan doen voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit mijn vakgebied (financiële dienstverlening) ben ik vaak rationeel bezig. De NLP training heeft mijn "gevoelskant luikje” weer een stuk verder opengezet.
De chemie van de groep heb ik als heel mooi ervaren. De 1e trainingsdag kwamen 21 personen die elkaar niet kenden wat verlegen binnen. Als je uiteindelijk ziet hoe we het laatste weekend met elkaar omgingen, dan zal dat mij altijd bij blijven. Het voelde als een warm bad waar iedereen zich veilig voelt en waar met aandacht, respect en veel lof naar alle presentaties geluisterd werd. Prachtig !

Wat heb ik geleerd en eruit gehaald?

Ik heb geleerd dat ik oorzaak en gevolg vaak in eigen hand heb. Ik kon nog wel eens geïrriteerd raken als dingen niet gingen zoals ik wilde. Nu weet ik (bewust) dat het gevolg van mijn communicatie/handelen bij mij zelf ligt. Als ik iemand op een andere manier benader krijg ik wél het gewenste resultaat.

Ik heb het inzicht gekregen dat alles mogelijk is in mijn leven als ik er maar 100% voor ga en het ook echt wil. Met passie kan ik al mijn dromen realiseren.
D.m.v. het communicatiemodel heb ik veel meer begrip gekregen voor meningen van andere mensen. Het is mooi om te zien hoe het communicatiemodel werkt. De filters die bij iedereen verschillend zijn en dus ook een andere interne presentatie en dus gedrag opleveren.

Indruk Mind Academy

Ik vond de trainers hele deskundige en betrokken trainers/mensen. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij hen. Bedankt voor een prachtige reis die hopelijk voortgezet zal worden door het volgen van de Master NLP opleiding.

Linda