Mijn NLP ervaring: Er is geen mislukking, alleen Feedback
Review NLP training Ellen

Hoewel ik in eerste instantie de training ging volgen om ‘beter en effectiever te communiceren’, kwam ik er al snel achter dat het heel erg ging over mezelf: Wie ben ik, ben ik congruent in mijn doen en laten, hoe leef ik mijn leven en haal ik daar alles uit? En als aanpassing hierin wenselijk blijkt te zijn, hoe pak ik dat dan aan?

In de volgende 15 dagen heb ik veel informatie ontvangen en geleerd over de onbewuste sturing van mijn handelen en manier van communiceren en zijn er tools aangeleverd om dit aan te passen: van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam groeien is geweldig!
De veiligheid om je open en kwetsbaar op te kunnen stellen, de integriteit van de trainers en de oprechtheid van de medecursisten zorgt ervoor dat je de aangereikte lesstof en tips in alle vrijheid kunt volgen en oefenen. Om feedback te krijgen over mijn gedrag en hoe ik over kom op de ander was confronterend en verhelderend. En ook grappig om te merken dat jouw beeld absoluut niet overeenkomt met het beeld van de ander!

Ook de tussentijdse bijeenkomsten met de intervisiegroep heb ik als erg prettig en gezellig ervaren. Het is mooi om met elkaar in een leerproces te zitten en elkaar daarin te steunen, feedback te geven en te oefenen.

De persoonlijke groei die ik tijdens de training heb doorgemaakt is enorm geweest. Ik heb geleerd het heft in eigen hand te nemen daar waar het mijn leven betreft! En kan dit een keer, door omstandigheden gedwongen, niet, dan ga ik niet bij de pakken neerzitten maar kijk ik naar de nieuw ontstane, mogelijkheden.

Ik ben ervan overtuigd dat elke cursist die deze training heeft gevolgd een blijer, positiever mens is geworden.

Ellen

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart