Geschreven door Danielle Logchies, Haarlem

Review NLP training Danielle Logchies - Haarlem HHet is gek hoe wij als mensen onbewust ons leven (blijven) leiden, hoe snel en gemakkelijk we op de automatische piloot draaien en hierdoor onszelf voorbij lopen.

We bouwen muurtjes op, geven onopgeloste zaken een plekje waar we niet meer naar om hoeven te kijken, roesten vast in patronen die ons een veilig gevoel geven en stoppen al heel snel met dromen en stil te staan wie we nou eigenlijk zijn, wat we nou éigenlijk willen en waar we in zijn gaan geloven.
NLP helpt je weer ontwaken van dit onbewuste leven naar het bewust worden van jezelf en hoe je vanuit daar het beste uit jezelf kan halen. En dat is het mooiste kado wat je aan jezelf kan geven... Mind Academy helpt je om dit kado uit te pakken.
Ik heb bij Mind Academy al heel wat kadootjes mogen uitpakken, tijdens de Practitioner, de Master en tijdens het assisteren van de Practitioner. Drie waanzinnig mooie ervaringen die mij hebben geleerd om, de energie die ik krijg van uit mijn comfortzone te stappen vaker in te zetten, er te mogen zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk.
Arnold, Hélène en Ellen zijn voor mij drie inspirerende coaches geweest die haarfijn aanvoelen wat je nodig hebt en tegelijkertijd je de ruimte geven om daar zelf achter te komen. Ook de krachtdynamiek van de groepen zijn enorme hulpbronnen. Het is bijzonder hoe iedereen zijn/haar eigen proces doorgaat en ook elkaar kan inspireren, helpen en steunen.

Danielle, Haarlem