Ervaring NLP opleiding - echt weer bewust worden

Review NLP training Danielle Logchies -  Haarlem HHet is gek hoe wij als mensen onbewust ons leven (blijven) leiden, hoe snel en gemakkelijk we op de automatische piloot draaien en hierdoor onszelf voorbij lopen.

We bouwen muurtjes op, geven onopgeloste zaken een plekje waar we niet meer naar om hoeven te kijken, roesten vast in patronen die ons een veilig gevoel geven en stoppen al heel snel met dromen en stil te staan wie we nou eigenlijk zijn, wat we nou éigenlijk willen en waar we in zijn gaan geloven.
NLP helpt je weer ontwaken van dit onbewuste leven naar het bewust worden van jezelf en hoe je vanuit daar het beste uit jezelf kan halen. En dat is het mooiste kado wat je aan jezelf kan geven... Mind Academy helpt je om dit kado uit te pakken.
Ik heb bij Mind Academy al heel wat kadootjes mogen uitpakken, tijdens de Practitioner, de Master en tijdens het assisteren van de Practitioner. Drie waanzinnig mooie ervaringen die mij hebben geleerd om, de energie die ik krijg van uit mijn comfortzone te stappen vaker in te zetten, er te mogen zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk.
Arnold, Hélène en Ellen zijn voor mij drie inspirerende coaches geweest die haarfijn aanvoelen wat je nodig hebt en tegelijkertijd je de ruimte geven om daar zelf achter te komen. Ook de krachtdynamiek van de groepen zijn enorme hulpbronnen. Het is bijzonder hoe iedereen zijn/haar eigen proces doorgaat en ook elkaar kan inspireren, helpen en steunen.

Danielle, Haarlem

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 23 maart

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart