Ervaring NLP cursist | Communicatie gereedschapskoffer
Review NLP training Tini Worp

Ik heb het afgelopen halfjaar de NLP Practitioner training gevolgd in Bergen. Als counselor en coach wilde ik graag NLP technieken aan mijn “gereedschapskoffer” toevoegen. Ik wist eerst nog niet goed wat ik er van kon verwachten, ja dat het over communiceren zou gaan.

De training bestond uit 5 blokken van 3 dagen. Het heeft mij heel veel opgeleverd. Zoals verwacht heb ik veel technieken geleerd om mee aan de slag te gaan, ik ben het namelijk meteen in mijn praktijk gaan gebruiken en scoorde er al meteen diverse successen mee. De NLP training was voor mij een prachtig pad om te volgen.

Ik heb heel veel kennis opgedaan over communicatie, waarom reageer je zus of zo en wat voor impact heeft jouw communicatie op de ander? Hoe je een gesprek kunt sturen, of beter hoe je je leven kunt sturen. Wat dat inzicht heb ik tijdens de training gekregen.

De vele oefeningen, waarbij je het aangeleerde meteen gebruikt, waren heel fijn om te doen. We oefenden in een bijzonder veilige setting, er werd niets geforceerd, het was gewoon heel prettig om mee te maken. Een aantal bijzondere oefeningen hebben tot op de dag van vandaag een diepe indruk op mij achtergelaten, ik voel me rijk dit te hebben meegemaakt.

Daarnaast heb ik veel mensen in de groep als heel bijzonder leren kennen, dat is de extra bonus die deze training mij heeft opgeleverd. Ik zou iedereen deze training willen aanraden.

Met warme groet, Tini

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart