Classificeren bij de beroepsvereniging als NLP A-coach
Review NLP training Vera

Vanaf 2000 ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en vanaf 2006 heb ik vele opleidingen gevolgd. In 2007 startte ik als Enneagram coach mijn eigen praktijk. De reden dat ik NLP wilde doen kwam voort vanuit mijn wens mij te classificeren bij de beroepsvereniging als A-coach.

Ik kwam in mijn zoektocht via het internet naar NLP practioner uit bij de Mind Academy. De site sprak me erg aan en intuïtief koos ik ervoor mijn opleiding bij deze academy te gaan volgen. Elke opleiding biedt naast de tools die je aangereikt krijgt om in je eigen praktijk toe te kunnen passen ook vaak een uitnodiging om weer een stukje persoonlijke ontwikkeling aan te gaan.

De enthousiaste trainers Arnold van Doorn en Astrid Entius die de trainingsweekenden fantastisch leiden en begeleiden, geven hiervoor volop gelegenheid zonder afbreuk te doen aan de opleiding. De weekenden bruisen van energie, er wordt goed uitgelegd en gedemonstreerd waarna je vervolgens zelf aan de gang kunt.

Met mijn Enneagram achtergrond wil ik graag de woorden van Rita van Weck-Capitein citeren: “De inzichten van het Enneagram en de veranderingskracht van NLP kunnen helpen om meer in harmonie te komen met je innerlijke en uiterlijke werkelijkheid. Waar het Enneagram van oorsprong een spiritueel ontwikkelingsmodel is om het hart te openen, geeft NLP zicht op je innerlijke denkwereld.”

Ik ben blij dat ik heb geluisterd naar mijn intuïtie en de opleiding bij hen heb gevolgd. Nu eerst het geleerde toepassen en dan ga ik terug voor het vervolg: de NLP Master opleiding.

De Mind Academy krijgt van mij een dikke 10.

Vera

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 23 maart

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart