Geschreven door Frederike van ’t Klooster - Arnhem

Review NLP training van Frederike van ’t Klooster - Arnhem

NLP bij de Mind Academy staat in het teken van 'doen en ervaren'. Ik vind dat een pré ten opzichte van andere aanbieders, omdat het daar ook vaak gaat om 'uit je hoofd leren'.

In mijn beleving is NLP een way of life en gaat het om de ervaring en het 'leren door te doen'! NLP biedt in mijn ogen voor iedereen een meerwaarde in communicatie, in verbinding met anderen en in je eigen ontwikkeling. De doelen die je zelf hebt, bereik je op jouw eigen manier. En heb je eigenlijk niet direct doelen, spring dan gewoon in het diepe, want er komen vanzelf inzichten op je pad. De begeleiding van Marieke en Karin is daarbij enorm helpend. Ze zijn open, toegankelijk en bieden op allerlei manieren handreikingen om je stappen te laten zetten. Ze creëren een sfeer waar - in mijn ogen - iedereen zich thuis kan voelen en waardoor snel een groepsgevoel ontstaat.
Na deze training ben ik milder voor de ander, voor mijzelf. Kan ik veel sneller zien wanneer ik in een oordeel schiet, hoe ik daarmee om kan gaan en zie ik de wereld door een aantal hele verrassende brillen.

Oprecht kan ik iedereen aanraden NLP te volgen. Als je er open in staat, brengt het jou dat we je op dat moment nodig hebt. Laat je verrassen en zet gewoon die stap!

Frederike van ’t Klooster - Arnhem