NLP trainer Niels Loose Niels heeft trainingen geven voor Mind Academy tussen 2016 en 2020. Naast het geven van NLP trainingen heeft Niels al meer dan 15 jaar ervaring met verzorgen van trainingen in het bedrijfsleven. Hij is een betrokken en sensitieve NLP trainer. Niels is op 2 januari geboren en woont in Limmen.

Studies

Internationaal gecertificeerd NLP trainer I Systemische familie opstellingen en structuuropstellingen I Self connection I Transactionele Analyse I Drs Bedrijfseconomie

Kenmerken

Betrokken I Sensitief I Energiek I Authentiek I Gedreven

Van toen naar nu

Niels is opgegroeid in Heemskerk als oudste zoon in een gezin van 2 kinderen. Na zijn studie bedrijfseconomie en zijn dienstplicht is hij als adviseur en trainer/coach gaan werken bij een trainings- en organisatie adviesbureau. Bij dit bureau heeft hij zich jarenlang bezig gehouden met leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in het bedrijfsleven, met name in LEAN organisaties. Nadat hij ontdekte dat veranderen niet lukt door je alleen te richten op de harde kant van organisaties (processen, structuren en KPI”s) maar juist door te kijken naar de zachte kant van organisaties en naar de mens, is hij in aanraking gekomen met NLP. Sinds een aantal jaar is Niels als zelfstandig trainer werkzaam. Niels is vader van 1 zoon, Daan en twee dochters, Noor en Pip.

Les uit zijn jeugd

Haal er uit wat er in zit, met doorzettingsvermogen is er heel veel mogelijk.

Energiegevers

Hardlopen/sporten I Strand I Mijn vrouw en kinderen I Mensen inspireren I Zon I Natuur I Muziek

Lijfspreuk

Als je zelf de verantwoordelijkheid neemt in je leven is er heel veel mogelijk.

Representatiesysteem

Kinesthetisch

Metaprogramma's

E S F P