Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit is de maatstaf die je hanteert om het positieve effect van je acties t.o.v. het bereiken van je doelen te meten.

Wil jij ook beter worden in het omgaan met al die verschillende situaties in je leven? Of het nu gaat om je werk, je sociale leven, je relatie of gewoon thuis, persoonlijke effectiviteit is de sleutel tot succes! Maar wat is persoonlijke effectiviteit eigenlijk?

Stel je voor: je bent op je werk en je moet samenwerken in teams. Misschien werk je wel onder een leidinggevende die altijd op je let en feedback geeft. Het kan soms best uitdagend zijn om goed samen te werken en te presteren, toch?

Persoonlijke effectiviteit helpt je daarbij! Het gaat erom hoe goed jij bent in het behalen van je doelen, zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Het gaat ook over hoe je omgaat met feedback, hoe je je grenzen stelt en hoe je effectief communiceert met anderen.

Om effectiever te worden kun je verschillende dingen doen. Misschien wil je leren hoe je beter kunt samenwerken in teams. Of misschien wil je werken aan je communicatieve vaardigheden, zodat je prettiger kunt omgaan met anderen. Je kunt ook leren hoe je beter kunt omgaan met stress en hoe je jezelf kunt ontwikkelen en laten groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. En wist je dat er zelfs trainingen zijn die je kunnen helpen om je persoonlijke effectiviteit te vergroten?
Dus, of je nu wilt besparen op stress, beter wilt worden in je werk, of gewoon een prettigere relatie wilt hebben, persoonlijke effectiviteit is de sleutel!

Acties

In de NLP Practitioner training maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van communicatie, coaching en leiderschap:

  • effectiever en daadkrachtiger functioneren
  • resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan
  • helder, bewust en effectief communiceren
  • ontdekken waar je zelf belemmerende en bekrachtigende overtuigingen over hebt en op welke punten je jezelf verder kunt ontwikkelen
  • jouw gedragspatronen en welke invloed deze hebben op je communicatie en gedrag.
  • omgaan met weerstanden en je assertiviteit te vergroten.
  • hoe je leiderschap kunt blijven nemen over je persoonlijke functioneren en groei.