NLP informatie avond

Open informatieavond over NLP

Met NLP kun je je communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die je hebt ontwikkelen om ze vervolgens maximaal in te zetten voor je carrière of loopbaan.

Niet (meer) tevreden met je baan?

Wanneer je te maken hebt met outplacement, re-integratie , jobcoaching of je bent op zoek naar een baan die (meer) voldoening geeft; de NLP practitioner training is een ideaal reflectiemoment om te onderzoeken wat je nog meer kunt, waar je behoefte aan hebt, wat je misschien tegenhoudt en wat écht belangrijk voor je is.
Door dat te weten verandert je focus en krijg je meer energie om juist die dingen te doen die je voldoening geven.

Een expert in communicatie

Ook als je heel tevreden bent in je loopbaan, kun je ervoor kiezen nog beter te worden in communicatie.
Richard Bandler en John Grinder (toendertijd studenten Wiskunde en Linguïstiek bij Universiteit Santa Cruz) deden diepgaand onderzoek naar bij experts in communicatie. Zij ontdekten hoe het komt dat de ene persoon succesvoller is dan de ander en brachten die vaardigheden en technieken in kaart. Dit vormt de basis van NLP.

Vragen als...

  • Hoe krijg ik een betere balans tussen mijn werk en privé?
  • Hoe kom ik erachter wat ik precies wil?
  • Hoe kan ik dat doel gaan behalen?
  • Hoe komt het dat ik bij samenwerking vaak in een bepaalde rol schiet?
  • Welke overtuigingen zitten me in de weg, en welke helpen me?
  • Hoe kan ik nog effectiever met mijn klanten en collega’s communiceren?
  • Hoe kan ik mezelf in vergaderingen nog beter presenteren?
  • Hoe ontwikkel ik mijn leiderschap?
  • Hoe kan ik een goede sfeer creëren?
  • En hoe kan ik het plezier in mijn werk (terug)krijgen?

worden o.a. tijdens de NLP Practitioner training behandeld.

NLP trainingen bij Mind Academy

De NLP Practitioner training bestaat in totaal uit 15 dagen, verdeeld over 3 dagen per maand. De training duurt dus 5 maanden. Tussen de blokken is mogelijkheid tot intervisie. Ook de vervolgtraining de NLP Master Practitioner kan bij Mind Academy gevolgd worden.

Op al onze trainingen kun je een optie nemen. We reserveren bij een optie vrijblijvend een plaats totdat er een definitieve beslissing kan worden genomen.

Investering

De prijs van de training kun je vinden in de agenda. De prijs is BTW vrijgesteld, inclusief lunch en studiemateriaal. Lees ook over subsidies en fiscale regelingen. De 15-daagse training wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat.

Inschrijven

Maandelijks organiseren we informatieavonden. Op een NLP Informatieavond krijg je informatie over de inhoud van de training, en er is volop gelegenheid om kennis met ons te maken en vragen te stellen.